Manfred Christiansen

Kan du lide vores plakat?

(udkast til postkort)

Vi synes den er helt fantastisk – og det var en stor glæde at se begejstringen for motivet når vi delte den ud som reklamepostkort ud i Øresundsregionen, når vi brugte den som blikfang i  nyheder på de sociale medier. Ja senest i forbindelse med antologien Krinoline & kedsomhed, hvor plakatens hovedmotiv hænger på bagvæggen i forsidemotivets Ibsenske stue, fik vi en masse tilbagemeldinger på hvor flot den er.

Manden bag Fantasticon 2018 plakaten er forfatter og illustrator Manfred Christiansen. Han har stået for omslagene til flere af SFCs bogudgivelser og er også manden bag Fantasticon-plakaten i tidligere år.

Han debuterede for en bredere kreds af fans med novellesamlingen Galaktiske forestillinger (SFC 2012), men har haft noveller med tidligere i fanzines og diverse antologier. En speciel overraskelse var SFC årsantologien Som et Urværk (SFC 2005) der udover omslaget også rummede vignetter til alle historierne. Det måtte gerne blive standard !

Manfred har også været formand for Science Fiction Cirklen og har designet SFCs årlige stand på Bogforum. Manfreds hjemmeside er her.