Nyheder

Programmet offentliggjort

Programmet kan nu downloades som pdf-fil

13/4-2008 Opdateret

Præmie til bedste kostume på Fantasticon

Mød op på Fantasticon i kostume og vind en præmie. Reglerne ligger nu her.

23/4-2008

Gæster og æresgæster

Vi kan nu præsenterer gæstelisten. Der bliver to æresgæster, henholdsvis en udenlandsk og en dansk, og yderligere har en række danske forfattere bekræftet deres ankomst

Udenlandsk æresgæst:
Norman Spinrad
Dansk æresgæst:
Erwin Neutzsky-Wulff
Øvrige gæster:
Lise Bidstrup
Christian Haun
Niels Brunse
Alex Uth
Benni Bødker
Palle Vibe
Gert Balling
Nicolas Barbano

13/4-2008 Opdateret

Tilmeldingsfrist forlænget

Da vi ved at der er mange, som gerne vil komme til Fantasticon, men bare ikke lige har fået taget sig sammen til at melde sig på forhånd, har vi besluttet at udvide fristen for tilmelding til d. 14/4. Det er så absolut sidste frist for at få de forskellige fordele der er ved forhåndstilmelding, og sidste frist for at komme med til banketten. Fristen for at deltage i lodtrækningen om en Fisher Space Pen og forskellige bøger udsættes tilsvarende, til d. 5/4.

31/3-2008

Tilmeld dig nu og vind præmier!

Tilmeldingen til Fantasticon er åben til 10. april, og man kan selvfølgelig godt betale ved indgangen. Men hvis du vil have Fantastik-rabat, skal du forhåndstilmelde dig, og hvis du vil have chancen for at vinde en af vores fantastiske præmier, så må du melde dig inden 1. april. Så spar lidt på påskeæggene (du har alligevel ikke godt af så mange) og se at få dig tilmeldt. Du kan vinde:

 1. En Fisher Space Pen, model Bullet. En Space Pen er designet til at skrive under vand, ude i rummet og sågar under en science fiction festival! Det forlyder endda at den kan bruges til nødreparationer af rumskibe (jeg lyver ikke!) Model Bullet er en lille praktisk ting, der kan være i de fleste slags lommer helt ned til hobbit-størrelse. Normalpris 248 kr. Leveres af Roding Aps.
  www.roding.com
 2. Danske noveller. Vind en pakke med to samlinger af danske noveller. Nu for første gang i den samme pakke! H. Harksen Productions H.P. Lovecraft inspirerede horror-samling ”Fra Skyggerne” og Ny Science Fictions ”Cirkler”. Timevis af underholdning i selskab med slimede uhyrer og raske rummænd. Normalpris 200 + 98 kr.
  www.hplmythos.dk
  nysciencefiction.dk
 3. Vampyr-bogen Vampyrens Mærke. Er du træt af pæne små drenge i troldmandsskole, så mød her en ung pige i lære som vampyr! Fra forlaget Tellerup. Normalpris 148 kr.
  tellerup.dk
 4. Og nok en vampyr-bog, godt nok den samme som ovenfor, men det betyder at du har hele to chancer for at vinde den. Er det ikke fantastisk! Og hvis du ikke er til unge vampyr-piger, så forær den til din værste fjende. Du vil aldrig blive generet af ham igen, i hvert fald ikke i dagtimerne. Også leveret fra forlaget Tellerup og den har sjovt nok også en normalpris på 148 kr.

Der trækkes lod mellem dem der har tilmeldt sig inden 1. april, og hvor betalingen er registreret senest 4. april.

6/3-2007

Fantastiks Novellekonkurrence 2008

Skriv en novelle i en af de fantastiske genrer, og send den ind til:
Novelleflasch.dk
senest 15. marts 2008. (I txt, rtf eller Word 2000 format)
Novellen skal være på max 6000 ord og indeholde mindst to af ordene:
Spor, hoved, eskortere, øve, mørk.
Med fantastiske genrer menes at historien skal foregå i en verden der på en eller flere måder afviger fra den kendte.
Vinder(e) annonceres på Fantasticon 2008.
Er du under 20 år, når du sender historien ind, kan du vælge også at deltage i ungdomskonkurrencen. Du vil da deltage i to konkurrencer samtidig. Fantastik har ret til at trykke indsendte historier i 2008 i Himmelskibet. De må ikke have været offentliggjort før. Husk navn og adresse!

28/1-2008