Film på Fantasticon 2008

Ligesom de foregående år vil der være et filmprogram for dem som kan lide sære og sjældne film, eller hvis man bare vil slappe lidt af oven på et hårdt programpunkt. Nærmere detaljer følger.

Adam Hart i Sahara
Adam Hart i Saharan

”Adam Hart i Sahara” er en dansk novellefilm fra 1990, skrevet af Erwin Neutzsky-Wulff efter hans roman ”Adam Hart og Sjælemaskinen”. Titelrollen spilles af Jesper Hyldegaard og musikken er komponeret af Søren Hyldgaard, der begge her fik deres filmdebut. Filmen, der blev skudt på 8mm, følger de okkulte detektiver Adam Hart og Victor Janis dybt ind i Saharas ørken i selskab med en naturvidenskabsmand, hvis overbevisninger kommer på en hård prøve.

Forevisningen vil blive indledt af filmens instruktør og producent Nicolas Barbano, som her for første gang fortæller om projektets dramatiske tilblivelse gennem syv år, der bød på overraskelser såsom en bil fanget i kviksand, en bil der smeltede og sågar et ubehageligt dæmonangreb.

Se i øvrigt: http://da.wikipedia.org/wiki/Adam_Hart_i_Sahara

The Old Son
The Old Son

Hvad nu hvis alle i din familie var udødelige, undtagen dig?

I en verden hvor 98% af befolkningen er udødelige, og bevarer et ungt udseende som hvis de for evigt behold en alder på 25. De 2% af befolkningen der er dødelige, bliver derimod gamle af udseende, og modtagelige overfor dødelige sygdomme.

Tom, der er født dødelig, føler ikke at hans udødelige forældre elsker ham. Han er flyttet langt væk fra dem, men a han får konstateret kræft i en alder af 65, beslutter han sig for at opsøge sine forældre, for at prøve at blive forenet med sin familie.

The Old Son er baseret på Norman Spinrad novellen Deathwatch fra 1965. Filmen er fra 2006 og er skrevet og instrueret af Jong Hwangs, og var hans afgangsfilm fra California Institute of the Arts.

Se filmens hjemmeside: www.theoldson.com

Return of the Ghostbusters
Return of the Ghostbusters

Byen bliver gennemrystet da en af oldtidens Ægyptiske guder bliver forsøgt vækket, og Denver afdelingen af Ghostbusters må endnu engang stå klar til at redde universet.

Denne fanfilm bygger videre på de populære Ghostbusers film, med en stor humor og kærlighed til de oprindelige film. Filmen er blevet til med bidrag fra frivilige fra flere landet, der har planlagt arbejdet over internettet. Man bliver gang på gang imponeret over de fanfilm der bliver produceret rundt om i verden. Return of the Ghostbusters er en fanfilm i spillefilms længde, og det er bestemt en film som folkene bag kan være stolte af, og som vi er glade for at kunne præsenterer på Fantasticon 2008.

Se filmens hjemmeside: www.returnoftheghostbusters.com

Glimt
Glimt

Morten er en ung medicinstuderende, hvis japanske kæreste dør under mystiske omstændigheder. Da uforklarlige ting begynder at ske omkring ham, prøver han at finde ud af hvem hun i virkeligheden var. Han finder ud af at der hviler en forbandelse over kærestens japanske familie. En forbandelse der har ramt ham og kun kan brydes på én måde. Men jo mere han lærer om hendes familie, jo mere lærer han også om sin egen ... og én ulykke kommer sjældent alene ...

GLIMT er inspireret af asiatiske gyserfilm som The Ring, Dark Water, The Eye, Uninvited, Into the Mirror, Phone, The Grudge og mange andre.

www.fuldfartfilm.dk

Tales of the Past - trilogien
Glimt

Tales of the Past er en trilogi af film optaget i spillet World of Warcraft. Filmen er instrueret af danskeren Martin Falch, men der er folk fra hele verden der har været en del af projektet.

www.warcraftmovies.com

www.talesofthepast.com

Artikel i Politiken om den første af filmene

Gayniggers from Outer Space
Gayniggers from Outer Space

Gayniggers from outer space er instrueret af Master Fatman i 1992. Filmen handler kort fortalt om 5 homoseksuelle negere fra en anden planet der kommer til jorden. De kommer til jorden og finder ud af at der her (til deres store forfærdelse) lever kvinder. De dræber kvinderne, bøsseifiserer planeten, og indsætter en bøsseambassadør. Filmen er en hyldest til fortidens science fiction film og til blackspoitation filmene. Filmen har opnået kultstatus, og lever i dag et liv rund på Internettet bl.a. på foreningen Gay Nigger Association of America hjemmeside, en forening hvor det er et krav man har set filmen før man kan blive medlem.

Anmeldelse på uncut.dk