Billetpriser og salg

Entre for begge dage bliver 100 kr. Det vil være muligt at forhåndstilmelde sig til samme pris, men man vil da få programmet tilsendt når det er færdigt (i starten af april). Desuden vil man kunne tilmelde sig banketten lørdag aften (+250 kr.). For tilmelding, benyt da vores tilmeldings formular.

Sådan finder du vej

Vanløse Kulturhus ligger lige ved siden af Vanløse Station. Man kan tage S-toget (linje C eller H mod Ballerup/Frederikssund) eller Metroen (Vanløse er endestation for begge linjer.) Desuden stopper buslinjerne 13, 14, 22 og 29 tæt ved. Kulturhuset ligger på 1. sal i bygningen der ligger langs stationen, oven på butikkerne og biografen.

Kort fra findvej.dk

Rygning

Der er rygeforbud i selve kulturhuset, men der er en udendørs terrasse lige ved siden af lokalerne hvor Fantasticon foregår, hvor man må ryge.

Sponsorer

Kontakt os, hvis du gerne vil være sponsor for Fantasticon, hvad enten det er enten med et stort eller lille bidrag.

Sponsorer indtil nu omfatter:

Stande

Forskellige foreninger m.m. vil have stande på Fantasticon. Vi er ved at have fyldt op nu, men hvis du er interesseret i en stand, så kontakt os på vores kontaktadresse. Følgende vil have stande på Fantasticon:

  • Fantastik: Vi er naturligvis selv repræsenteret med en stand. Og ”vi” er foreningen Fantastik, en forening for de fantastiske genrer, der blandt andet arrangerer Fantasticon og udgiver magasinet Himmelskibet.
  • Science Fiction Land: Et antikvariat med en kæmpe samling af science fiction, fantasy og horror til ganske fornuftige priser. På Fantasticon vil der naturligvis ikke være plads til hele lageret, men hvis din bogsamling trænger til lidt udvidelse, er her en god chance for at få gjort noget ved det.
  • Science Fiction Cirklen: En forening med tilknyttet forlag, som har specialiseret sig i at udgive science fiction på dansk. Som forening er det Danmarks ældste der beskæftiger sig med science fiction. SFC står også bag science fiction tidsskriftet Proxima.
  • Bathos: Erwin Neutzsky-Wulffs fanzine Bathos vil have sin egen stand. Bathos handler om alt muligt, som Neutzsky-Wulff interesserer sig for, så som gamle b-film, og de seneste mange numre har indeholdt en DVD med film..
  • HUF: Foreningen Håbefulde Unge Forfattere er en forening for unge med forfatterambitioner. HUF udgiver medlemsbladet Skrivelyst og arrangerer bl.a. foredrag med forfattere. På Fantasticon vil HUF også stå for en skrive-workshop.
  • Trekkies: Den danske Star Trek forening. Foreningen har mange hundrede medlemmer, holder jævnligt forskellige arrangementer og udgiver medlemsbladet Subspace.
  • Bri - Tolkienselskabet i København: Forening for fans af J.R.R. Tolkiens værker.

Mad og drikkevarer

Cafeen i kulturhuset, har åbent søndag 11-17, og normalt lukket lørdag, men holder åbent lørdag 13-17 i anledning af Fantasticon. Den ligger på samme etage som der hvor Fantasticon foregår. Desuden er der flere andre spisesteder lige i nærheden.

Lørdag aften vil der være en banket, som man skal melde sig til på forhånd. Søndag vil der blive arrangeret noget spisning, som man kan tilmelde sig på Fantasticon.