Værd at vide før Fantasticon

Pat Cadigan
Fra sidste års Fantasticon i Valby Kino med Pat Cadigan (siddende) som en af æresgæsterne.

Lidt praktisk info til dem, som skal til Fantasticon i weekenden (og vi håber, I er mange).

Husk kontanter!
Det er altid en god idé at have kontanter på sig, da vi ikke kan tage imod dankort ved indgangen, og det heller ikke er sikkert, at det er muligt at betale med kort i standene. Til gengæld tager de kort i biografens kiosk, men de er ikke en hæveautomat.

Billetsalg
Modsat sidste år bruger vi i år ikke Valby Kinos billetsalg. I stedet sælges billetter ved Fantasticons egen indgang på 1. sal.
Vi kan som nævnt ikke tage mod dankort, men det vil dog være muligt at betale via MobilePay på 61 10 29 26 (Lars Ahn Pedersen).
Det betyder også, at det er muligt at købe sin billet på forhånd og springe køen over. Indbetal beløbet på ovenstående nummer og husk at skrive dit navn, så vi ved, hvem der har betalt. Så har vi dit navneskilt klar ved indgangen (hvis du har et navneskilt fra sidste år, er du velkommen til at tage det med – så støtter du samtidig genbrugstanken).
Billetpriser: 100 kr. pr. dag, 150 kr. for begge dage. Gratis adgang for alle under 20 år.

PS Enkelte af vores gæster, som er med i programmet, har spurgt, om de skal betale entré. Det skal de selvfølgelig ikke, med mindre de da insisterer på det for at støtte Fantasticon.

Transport
Valby Kino ligger tæt på Valby Station, så vi anbefaler, at man bruger de offentlige transportmidler.
Det er muligt at parkere i Valby Kinos gård, men det kræver et gæstekort, der kan fås i biografens billetsalg. Der er indkørsel gennem porten til højre for Intersport.

Mad og drikke
I biografens kiosk kan der købes drikkevarer (sodavand, kaffe, te, vin og øl), slik og snacks. Det er som udgangspunkt ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer, men der findes flere spisesteder i nabolaget.

Adgangsforhold
Valby Kino har en elevator.