Sprogvalg: dansk Language selection: English


Nyhedsbrev nr.1
Nyhedsbrev nr.2
Nyhedsbrev nr.3

Praktisk info

Åbningstider

Lørdag 11.30-18 (dog fortsætter filmsporet til kl 20). Banketten finder sted lørdag aften fra kl.20.
Søndag 11-18.

Billetpriser og salg

Forhåndstilmeldingen er nu lukket, men billetter kan stadig købes i døren: 100 kr. for en dag, 150 kr. for begge dage. Møder man op udklædt, vil der blive givet rabat (20 kr.)

Sådan finder du vej

Vanløse Kulturhus ligger lige ved siden af Vanløse Station. Man kan tage S-toget (linje C eller H mod Ballerup/Frederikssund) eller Metroen (Vanløse er endestation for begge linjer.) Desuden stopper buslinjerne 13, 14, 22 og 29 tæt ved. Kulturhuset ligger på 1. sal i bygningen der ligger langs stationen, oven på butikkerne og biografen.

Rygning

Der er rygeforbud i selve kulturhuset, men der er en udendørs terrasse lige ved siden af lokalerne hvor Fantasticon foregår, hvor man må ryge.

Mad og drikkevarer

Kan købes i Cafeen i kulturhuset indenfor åbningstiden. Den ligger på samme etage som der hvor Fantasticon foregår. Desuden er der flere andre spisesteder lige i nærheden.

Lørdag aften vil der være en banket, som man skal melde sig til på forhånd. Det vil blive en buffet med et stort udvalg af forskellige retter, som vil koste omkring 250 kr. Søndag vil der blive arrangeret noget spisning, som man kan tilmelde sig på Fantasticon.