Sprogvalg: dansk Language selection: English


Nyhedsbrev nr.1
Nyhedsbrev nr.2
Nyhedsbrev nr.3
Fantasticon 2009

Fantasticon 2009

Fantasticon ligger i år 29-30/8 2009 og foregår i Vanløse Kulturhus, lige ved Vanløse Station fra lørdag klokken 11.30 til søndag kl. 18.00.
Programmet er nu klar og kan findes under Program.
Fri adgang til de arrangementer der er i Caféen

Entre

Forhåndstilmeldingen er nu lukket, men billetter kan stadig købes i døren: 100 kr. for en dag, 150 kr. for begge dage. Møder man op udklædt, vil der blive givet rabat (20 kr.)

Gæster og Æresgæst

Gæstelisten til årets Fantasticon ser ind til nu ud som følger:

Æresgæster:
Gwyneth Jones
Charles Stross
Øvrige gæster:
Peter Snejbjerg
Mathias Clasen
Ralan Conley
Mette Finderup
Henrik Sandbeck Harksen
Michael Kamp
Lars Konzack
H. H. Løyche
Rikke Schubart
Bjarne Dalsgaard Svendsen

Fantastik prisen 2009

Vinder af Fantastikprisen 2009 for bedste novelle udgivet i 2008 blev offentlliggjort på Fantasticon 2009. Vinderen er: A.Silvestri: "When the Music's Over".

10/9-2009

Vindere af Fantastiks Novellekonkurrence 2009

1. præmie: A.Silvestri / Atjuh!
Ungdomskonkurrencen: Karoline Brogaard / Ånden i Krukken
Hurtigskrivningskonkurrencen: Camilla Wandahl / 5 år for Sama

Gæster nomineret til priser.

Sidst i april afgøres årets Nebula priser, som uddeles af de amerikanske science fiction og fantasy forfatteres forening. I år er vores kommende æresgæst Gwyneth Jones nomineret med novellen "The Tomb Wife." Samtidig med uddeling af Nebula-priser uddeles ærestitlen Grand Master, som i år går til Harry Harrison, der tidligere har været gæst på Fantasticon. Også sidst i april afgøres det hvem der har vundet årets Orla. I år har Mette Finderup, der er gæst på Fantasticon 2009, sin fantasy-roman Dødsgudens Løgne med i finalen. Og tre uger inden Fantasticon afholdes Worldcon 2009 i Canada. Her uddeles årets Hugo priser, hvor vores kommende æresgæst Charles Stross er nomineret for sin roman Saturn's Children. Vi ønsker alle tre nominerede held og lykke.