Fantasticon fra tidligere:

Fantasticon 2004 Fantasticon 2005Billetsalg

Der er kun billetsalg i døren (kun kontanter, vi modtager desvære ikke Dankort ol.). En billet til hele Fantasticon 2006 kan købes på stedet for 50 kroner. Der kræves ikke billet til Videnskabscafeen.

Sådan finder du vej

Der er flere muligheder for at komme til Valby medborgerhus ( Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby), hvor Fantasticon 2006 afholdes. Med placeringen ved Toftegårds Plads har Valby Medborgerhus god adgang til den kollektive trafik. På Toftegårds Plads ad Vigerslev Allé finder man buslinierne: 1A, 4A, 84N og 133. På Tofegårds Plads ad Toftegårds Allé finder man buslinierne: 16E, 18 og 132. 5 minutters gang fra Toftegårds Plads ad Toftegårds Allé finder man Valby Station, hvor man kan benytte s-togslinierne: B Holte - Høje Taastrup, C Klampenborg - Ballerup, og H Farum - Frederikssund.
Se Valby medborgerhus' placering på kort

Hvor i Valby Medborgerhus foregår Fantasticon?

De fleste ting foregår på 3. sal, men nogle programpunkter er flyttet til teatersalen, som findes i stueetagen. Det fremgår af oversigtsskemaerne hvilke programpunkter det er.

Rygning

Der er rygning forbudt i Valby Medborgerhus. Af hensyn til dette, og andre behov folk måtte have, er der indlagt pauser mellem de fleste programpunkter.

Sponsorer

Hvis du gerne vil støtte Fantasticon, så kan du bliver sponsor for os. Du får så dit firmas/organsations/butiks o.a. navn samt evt. logo og link på vores hjemmeside og i noget af det trykte materiale til Fantasticon. Både store og små beløb modtages. Kontakt os for en nærmere aftale.

Standplads

Vi har forholdsvis brgrænset plads i år, men hvis der er noget du gerne vil vise frem og/eller sælge, så kontakt os for en nærmere aftale.

Kommission

Udgiver du et blad, eller har du lige udgivet en bog, er der mulighed for at lade os sælge disse fra vores info-bod. Alt efter varens type og mængde laves individuelle aftaler for afregningen.

Mad og drikkevarer

Mad og drikke skal købes i cafeen. Vi opfordrer til at man kun spiser nede i cafeen.