Fantasticon fra tidligere:

Fantasticon 2004 Fantasticon 2005Film på Fantasticon 2006

Nedenstående film vil blive vist på Fantasticon 2006.

Zaion: I wish you were here

tidspunkt: Lørdag 12.00-14.00

Zaion: I wish you were hereDet hele begyndte da meteoritten styrtede ned i bjerget nord for Texas i USA. Virusen M34 kom til jorden via meteoritten, og var en særligt stor trussel for den menneskelige race, da den inficerede en persons hjerneceller og ændrede personen til en voldelig, vanskabt person, et monster. 2 år senere kæmper soldater, med deres kroppe overtrukket med nano-maskiner, imod inficerede personer, men antallet af døde bliver ved med at stige. Yuji Tamiya er en af disse soldater, som er træt af at se sine kammerater i NOA-enheden dø på stribe. Hans interesse vækkes dog ved nyheden om et "nyt våben". Et våben der viser sig at være en pige kaldet Ai.

"Zaion: I wish you were here" er en Anime serie som kan ses gratis (og lovligt) på www.animeonly.tv. På Fantasticon har du dog mulighed for at se hele serien på andet end en computerskærm, da vi viser den i vores festival-biograf. Serien vises i samarbejde med www.animeonly.tv.

The Call Of Cthulhu

tidspunkt: Lørdag 14.00-15.00

The Call of CthulhuFilmatisering af nok den bedst kendte fortælling fra horror mesteren H.P.Lovecraft. Filmen er lavet som en sort/hvid stumfilm, og fortæller om de grufulde hemmeligheder der bliver bragt til jordens overflade under studerne af Cthulhu kulten. På Århus Festival of Independent Arts vandt filmen the Audience Choice Award.
Læs mere om filmen på www.cthulhulives.org


CODENAME: YIN/YANG

tidspunkt: Lørdag 15.00-17.30

CODENAME: YIN/YANGCODENAME: YIN/YANG er en nyproduceret dansk zombie/action film, og visningen på Fantasticon bliver den først i København. Det er en amatørfilm i den forstand at den ikke har fået støtte fra nogle kasser, men er financeret af folkene bag, med over 50 medvirkende og en spiletid på 80 min, med vægt på action, tunge våben og skarpe katana-sværd.
AMOS på Fantasticon
www.bobbleproductions.dk

CLASSICS IN BLACK/WHITE

Things to ComeThe Last Man on EarthCarnival of SoulsCity of the Dead

Hele søndagen på Fantasticon 2006 vil der være et tema filmspor. Temaet er klassikere i sort/hvid. Vi har fundet en række film frem, som selvom de blev lavet for mange år siden, og længe inden alt skulle laves med hjælp fra computere, stadig har noget at byde på. Filmene er følgende:
Things to Come (1936) byggende på en fortælling af H.G. Wells. (Søndag kl.11.00-13.00)
The Last Man on Earth (1964) en film med Vincent Price der bygger på bogen "I am Legend" af Richard Matheson. (Søndag kl.13.00-14.30)
Carnival of Souls (1962) (Søndag kl.14.30-16.00)
The City of the Dead (1960) også kendt som "Horror Hotel", en film med Christopher Lee.(Søndag kl.16.00-17.30)