Fantasticon fra tidligere:

Fantasticon 2004 Fantasticon 2005Nyheder

Genoplev Fantasticon 2006

Vi vil herunder samle op på omtaler, fotos con-reps og hvad der ellers måtte være at samle om Fantasticon 2006. Har du et link eller et billede som ikke er med i oversigten, så send det til webmasterfantastik.dk, så det kan komme med.
Fantasticon 2006 fotoalbum
Knud Larns conrep del.1
Jeppe Larsens conrep
div presseklip og downloads

omtale på aok.dk
Fantasticon færdig for i år

Så er Fantasticon 2006 slut, og vi siger tak til alle der deltog både gæster, hjælpere og besøgende. Vi vil i den kommende tid komme billeder nette fra arrangementet.

22/10-2006

Programmet er klart

Programmet er nu klart, og du kan nu se beskrivelser og tidpunkter for alle programpunkter her på hjemmesiden.

23/9-2006

Tolkien arrangement ved siden af Fantasticon

Lørdag d. 21/10 kl. 14:30 - samtidig med Fantasticon - afholder Imladris - Danmarks Tolkienforening - en konference om den danske oversættelse af Ringenes Herre. Der vil være flere indbudte gæster, Caspar Reiff (The Tolkien Ensemble), Nils Ivar Agøy (norsk Tolkien-oversætter), Jakob Levinsen (forlagsredaktør, kritiker og forfatter til "Helte og hobbitter"), Tine Nilsson (cand.mag som har gennemgået det første kapitel af Hobbitten for fejl i oversættelsen). Arrangementet finder sted to etager under Fantasticon, på Valby medborgerhus' 1. sal og er gratis at deltage i. Se opslag eller også på www.imladris.dk

23/9-2006

Opdatering af programmet

Der er nu kommet en række programpunkter på hjemmesiden. Der er endnu ikke fastsat tidspunkter på flere af punkterne, men det er nu muligt at læse om nogle af de arrangementer der vil finde sted.

27/8-2006

Hjemmeside online

Hjemmesiden for Fantasticon 2006 er nu online. Denne side vil der løbende blive opdateret med seneste nyt ang. programmmet og andet info om festivallen.

14/6-2006

Fantasticon 2006 plakat

Plakaten for Fantasticon 2006. lavet af Patrick Leis

Plakat: Patrick Leis. Foto: Torben Hansen. Model: Mette Scou

Fantasticon 2006 Folder

Download folder

kontakt info

Følg med i nyhederne her på siden, tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller følg med på vores webforum for flere informationer.

Du kan også sende en email til kontaktpersonen:
2006fantasticon.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her: 

Email adresse:

Læs nyhedsbrev 1
Læs nyhedsbrev 2
Læs nyhedsbrev 3